09 January 2014

Al-Taqwa Penawar Resdung Berkesan dari Madinah

Inilah yang Penawar Resdung TERLARIS ! Tanpa perlu berpantang dari makanan yang mengakibatkan gatal-gatal, AL-TAQWA RESDONG diperbuat dari HERBA TERPILIH berasaskan cara perubatan mengikut al-Quran dan Sunnah yang Berkesan dan Efektif !


Adakah anda menghadapi salah satu masalah seperti di bawah ? Cuba Check adakah anda adalah penghidap resdung ? 

- Sakit kepala,
- Rambut gugur,
- Hidung berair,
- Bersin selalu,
- Mulut berbau busuk,muka berbintik hitam,
- Jerawat,
- Pendengaran yang kurang jelas,
- Hidung berdarah,
- Penglihatan kabur,
- Gatal-gatal dikawasan muka,telinga,hidung ,mata,dan di seluruh badan.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
MUDAH SAJA NAK MAKAN. PIL DIAMBIL 2 X SEHARI PAGI & MALAM, TANPA PERLU BERPANTANG. Ya ! Anda bebas makan apa sahaja makanan kesukaan anda.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

AL-TAQWA RESDONG sungguh unik :
- Setiap kapusl ada tulisan Jawi Al-Taqwa
- Ia HALAL Veried by Saudi Arabia
- Dikilangkan di MADINAH.
- 1 botol 30 kapsul


*** Hilangkan masalah Resdung anda sekarang ! *** 

CARA BELIAN :

Belian boleh dibuat ke Nombor ini --> SMS 013-6010704 ( Fatimah) 

::: 3 BOTOL + POS = RM50
::: 7 BOTOL + POS = RM100 ( lebih murah )

Bayaran boleh dibuat ke akaun Robbaniah Husin : 164472241702 ( Maybank ) / 14360070804528 (CIMB). SMS / Whatsapp Nama, Alamat, No Tel selepas pembayaran dibuat ke 013-6010704

Sebarang pertanyaan Sila SMS Sahaja. Terima Kasih.

Atau anda boleh terus datang ke kedai kami Real Shoppe, No1A Jalan Sarikei Off Jalan Pahang, 53000 Kuala Lumpur. ( Bangunan kuning, tingkat 1 . Berdekatan Hosp Tawakal ). Waktu urusniaga Isnin - Jumaat 9.30pg-6.30ptg. Sabtu 9.30pagi - 4 ptg 


TESTIMONI 
---> " Hanya beberapa kapsul sahaja saya seolah-olah bebas daripada gejala bersin yang alami sejak bertahun-tahun yang lalu. Sebelum ini saya kerap bersin terutamanya selepas mandi pada waktu pagi sehingga boleh menyebabkan selsema. Kini saya telah bebas daripada gejala itu dan hanya makan produk ini apabila diperlukan sahaja. " Ayah Zain.

" Anak saya juga kini saya tidak lagi mengalami alergi / kegatalan apabila menikmati makanan laut seperti sotong dan udang " kata Ayah Zain lagi.

" Ramai yang recommend Al Taqwa ni, saya pun cuba. Alhamdulillah.. sekarang resdung saya semakin baik. Masa makan hidung saya dah tak berair lagi .." En Ali



10 September 2013

Pengedar Perfume Original Murah dikehendaki


PENGEDAR SELURUH NEGARA DI KEHENDAKI ♥ !

Perfume original / EDP / 18 ml / Pengedar boleh campur pilihan lelaki dan perempuan. Dapatkan harga istimewa.

Available ! 
( updated 3/12/13. rujuk list)

********************

PACKAGING 18ml RM30
 For Men :
 Armani Sport Code ( *Best Seller )
- Hugo Boss Night Time
- Burbery Brit
- Man Eau Fraiche
- Leau D'Issey ( Issey Miyaki)
- Gucci Sport ( *Best Seller )
- Dior Farenheit
- Chanell Challenge ( *Best Seller )
- Hugo Boss Black. ( *Best Seller )
- Chanel Bleu
- Allure Homme ( *Best Seller )
- Bvlgari Man Xtreme ( *Best Seller )
- Lapidus
- Azzaro Pour Homme
- Giorgio Armani ( Acqua d Gio ) ( *Best Seller )
- Clinique Happy Men ( *Best Seller )
- Hugo Boss Orange
- D&G The One

For Women :
- Paco Rabanne Black XS
- Nina ( Nina Ricci )
- Ralph Lauren No 4
- Gucci Envy Me
- Escada Marine Groove
- Tropicana Punch.
- Lolita Lempicka
- Burberry The beat
- DKNY Be Delicious Red
- DKNY Golden Delicious
- Lancome Miracle
- Chanel Chance
- Chopard Happy Spirit
- Britney Fantasy
- Beauty Estee Lauder
- Burberry Body
- CK Shock


Keistimewaan Perfume kami :
  • Perfume Original sama dengan perfume berjenama di outlet .
  •  EDP ( sangat tahan lama )
  • Botol yang cantik - 18ml
  • Pilihan tepat sebagai hadiah utk kawan/family...
  • Manufactured France
  • Sila datang ke RealShoppe untuk cuba wangian kami :
  • 03-4024 4859 / 03-40219590
  • 013-6010704

BELI SECARA BORONG !!
6 botol RM 150 + FREE POS
14 botol RM 300 + FREE POS + Free 1 btl (25ml) sementara stok masih ada.

Serious Buyer ONLY !

IKUTI KAMI DI FACEBOOK
dapatkan latest list pada Latest Post di Timeline kami..



Simple Step :
1. Senaraikan Perfume Pilihan ( boleh campur lelaki / perempuan )
2. Kami akan respond stok
3. Buat bayaran ke Maybank Robbaniah Husin 164472241702
4. Beri nama & alamat penghantaran
5. Produk sampai 1-3 hari.

Hubungi/Whatsapp 013-6010704



03 April 2013

7 SIRI BARU AURA SERI






1) Aura Seri ( RM 89 ) Pek Baru !

Gabungan 7 jenis pati bunga-bungaan terpilih mampu menaikkan seri wajah, mengurangkan tekanan, membantu membersih aura yang kurang stabil serta banyak lagi.

Keajaiban aura seri bertindak merangsang, membersihkan serta menjernihkan aura yang bermasalah lalu menaikan seri diwajah anda. Selain itu ia juga meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, bertuah diri, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan, tenang, sabar dan ceria sepanjang hari.


2) Aura Genius ( RM 88 )

Adunan minyak pati bunga-bungaan terpilih yang dipertenagakan dengan ‘Lotus Energy’ ini khusus bagi merangsang ‘Crown Chakra’ dibahagian otak mampu membuka minda anak anda semekar teratai lagi harum, memperbaiki daya ingatan, menajamkan daya tumpuan, meningkatkan tahap keyakinan diri dan membina jati diri.

Ia dipertenagakan lagi dengan butiran tenaga kristal di dalam setiap botol mampu mengerakkan atom di bahagian otak supaya daya kuasa minda anak anda terangsang lalu mencetuskan ilham. Menggunakan otak kiri dan kanan, pengaliran tenaga minda yang lancar serta membuka aliran tenaga cakera yang tersumbat di bahagian crown chakra (kepala) yang menyebabkan anak-anak lemah, tidak bersemangat, lembab, malas berfikir, negatif, degil, tidak berdaya saing serta tidak berkeyakinan.


3) Aura Seri Sensual ( RM 79

Setiap titisan Aura Seri Sensual mampu membangkitkan perasaan ghairah serta merangsang keinginan dan keintiman setiap pasangan. Kesegaran aromanya memberi tindakbalas pada bahagian root chakra dengan begitu cepat dan pantas.

Aura Seri Sensual mampu memberi kenikmatan pada setiap pasangan anda yang membuatkan keterujaan dan meningkatkan libido, mengembalikan keintiman setiap pasangan serta memberi kepuasan yang maksima. Ia juga mampu mengembalikan keharmonian dan kasih sayang dalam rumahtangga.


4) Aura Seri Sinar (RM 79 )

Adunan minyak aromaterapi pati bunga-bungaan yang dipertenagakan dengan alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas yang mampu memberikan kesegaran serta merawat kulit kepala, menghilang kelemumur, kegatalan kulit kepala, mengurangkan masalah keguguran rambut dan menyihatkan rambut agar tampak bersinar.



5) Aura Seri Sinus ( RM 69 ) 

Adunan minyak aromaterapi pati bunga-bungaan yang dipertenagakan dengan alam semesta, tenaga kristal, tenaga garam kristal dan tenaga bunga emas mampu merawat serta membunuh kuman sinus yang menyebabkan kegatalan pada wajah dan menyebabkan jerawat dan jeragat.

Ia juga mampu mengurangkan masalah bersin, hidung berair, masalah pernafasan, nafas berbau serta kulit wajah yang kusam. Dengan pemakaian Aura Seri Sinus setiap hari, akan mengembalikan kecantikan kulit wajah yang lebih berseri serta mencerahkan wajah, membangkitkan aura yang menarik serta menghilangkan masalah resdung dengan lebih cepat dan berkesan.



6) Aura Seri Nur ( RM 79 )

Khusus untuk wanita yang memerlukan perlindungan, penjana tenaga pantas dan efektif bagi membantu mengekalkan kestabilan kuasa feminin dan kecerdasan seoran wanita. Diperbuat dari pati bunga-bungaan khas untuk kebaikan wanita, Aura Seri Nur meransang, membersih serta menjernikan aura yang bermasalah lalu menaikkan Seri dan Nur di wajah anda.

Meningkatkan proses awet muda, membangkitkan karisma, tampil lebih berkeyakinan, mudah didampingi, lebih disayangi, penampilan lebih positif, tenang sabar dan ceria sepanjang hari. 



** Penggunaan yang berterusan amatlah digalakkan.

Order / Penghantaran terus ke rumah 1-3 hari :

RealShoppe 03-40244859 , SMS 012-906 6432 




12 March 2013

PAD LEXEE SELAMAT UNTUK WANITA


Artikel : Bahaya Tuala Wanita Jenis Recycle. 

Tahukah anda semua tuala wanita di pasaran ialah dari jenis recycle ( kitar semula ) ? Wanita yang cantik dan ceria mungkin sedang bertarung dengan bahaya akibat penggunaan tuala wanita jenis recycle.

Kebanyakan pad dibuat menggunakan kertas kitar semula atau kertas sisa buangan. Proses kitar semula kertas ini menggunakan bahan kimia yang banyak bagi menghilangkan warna dan bau.

Klorin adalah bahan wajib dalam proses pembuatan produk pulpa dan kertas. Klorin bertindakbalas dengan haba untuk menghasilkan Dioksin. Dioksin telah disahkan sebagai karsinogen (racun) paling bahaya untuk kesihatan. Dioksin adalah bahan kimia bertoksid yang amat kuat kesannya. Ia adalah 130 kali lebih bertoksik daripada Cyanide, dan 900 kali lebih berbahaya berbanding Arsenik. Ia digelar “Bahan Bertoksik Paling Kuat” pada masa kini. Pusat Penyelidikan Kanser Antarabangsa mengkelaskan Dioksin sebagai KARSINOGEN (bahan penyebab kanser) kelas pertama.

Dioksin menyebabkan:
-Ketidakstabilan hormon
-Kanser Payudara
-Kanser Ovari
-Kanser Usus
-Endometriosis
-Kemandulan
-Fibroid
-Keguguran
-Jangkitan pada uterus
-Melemahkan sistem imuniti badan

Bahayanya Dioksin ini pada wanita. Tak sangka selama ini wanita telah menggunakan Tuala Wanita yang menjadi punca kanser. Dengan pengetahuan yang kita ada sekarang, memang patut kita menggunakan Tuala Wanita Lexee & Pantyliner yang diperbuat dari 100% Kapas. Selamat dan Berkhasiat merawat mahkota wanita.



Tuala Wanita Lexee  Berfungsi:
  1. Mencegah penyakit kanser servik
  2. Mencegah Fibroid
  3. Memulihkan Senggugut
  4. Membaiki Sistem Kesuburan Wanita
  5. Merawat Jangkitan Vagina
  6. Mengatasi Ketidakseimbangan Hormon
  7. Menghindarkan Penyakit  Dan Fungus
  8. Menyedut Kotoran Yang Tersimpan dan Tersekat Dalam Rahim
  9. Mencegah Bau Yang Tidak Selesa
  10. Merawat Masalah Keputihan
  11. Membuang Toksin
  12. Menghilangkan Radang dan Bengkak
  13. Menghilangkan Kegatalan
  14. Membunuh  Kuman
  15. Menyegarkan Dan Sangat Selesa
  16. Bersifat Antiseptik


8 LAPISAN UNIK PAD LEXEE 

LAPISAN PERTAMA
Permukaan kapas yang halus lembut dengan fungsi penyerapan cecair yang unik meningkatkan kadar penyerapan dengan 3x ganda lebih cepat dan juga dapat mengelakkan kebocoran pada bahagian sisi ataupun bahagian belakang. Kerekaan ini juga dapat mengekalkan kesegaran dan keselesaan pada bahagian permukaan

LAPISAN KE 2
Kandungan ramuan agen biologi akan membebaskan molekul oksigen yang aktif apabila bertemu dengan air dan darah. Fungsi ramuan ini dapat menghilangkan bau serta membasmi bakteria. Penyerapan oksigen aktif ke dalam tisu vagina dapat mengawal sistem endokrin, meningkatkan peredaran darah serta kadar metabolisme.

LAPISAN KE 3
Polimer penyerap cecair dbalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai keblehan menghalang pembiakan bakteria, anti-kelembapan serta memberi perlindungan daripada habuk.

LAPISAN KE 4
Teknologi polimer penyerap yang lutsinar dari Jepun berpaksikan kuasa penguncian air yang tinggi. Polimer ini bercirikan kriteria mesra alam, keterlarutan air yang sepenuh serta keselarasan pH badan membolehkan ia selamat digunakan tanpa kesan sampingan. Penyerapan cecair adalah 10x ganda lebih berkesan daripada tuala wanita ekonomi.

LAPISAN KE 5
Lapisan cepat-serap yang unik serta eksklusif memberi perlindungan yang lebih hebat dan menyeluruh daripada kebocoran pada bahagian sisi.

LAPISAN KE 6
Polimer penyerap cecair dibalut 360 darjah dengan kertas airlaid yang mempunyai kebolehan menghalang pembiakan bakteria, anti-lembap serta perlindungan daripada habuk.
 
LAPISAN KE 7
Lapisan bawah yang lembut selesa dengan ciri peredaran udara yang baik. Peredaran udara yang baik dari lapisan pertama ke lapisan ke 7 membolehkan oksigen aktif berfungsi dengan lebih giat lagi pada permukaan kulit.

LAPISAN KE 8
Direka mengikut lekuk tubuh wanita untuk keselesaan tambahan. Pelekat jalur bersumberkan gam makanan yang tidak bertoksid serta tiada kesan sampingan.

Meskipun Pad Lexee mempunyai 8 Lapisan, tapi ia lebih nipis berbanding pad yang lain, terasa sangat selesa bila dipakai dan mudah dilekat.


**************

DAPATKAN SEKARANG ! 03-40244849
STOK ADA !

 JENIS TUALA WANITA & PANTYLINER LEXEE
Panti Liner x 30  - RM 19
Pad Day x 10   -   RM 17
Pad Night x 8   -   RM 17


Berita baik ! Alat menguji tahap kesihatan vagina disertakan PERCUMA 
dalam setiap pek tuala wanita dan pantiliner Lexee.


Penting: – Ujian ini perlu dilakukan semasa anda sihat, bukannya semasa datang bulan ye!

Cara menggunakan alat ini adalah seperti berikut:-


  1. Buka balutan pek, anda akan dapat dua benda. Putik kapas dan kad bacaan.
  2. Baca arahan yang tertera di bahagian belakang pembalut.
  3. Ambil putik kapas dan sapukan pada vagina anda. Pastikan putik kapas itu sedikit lembab.
  4. Sapukan hujung putik kapas yang lembab itu pada kertas di sebelah kiri. [seperti ditujukkan dalam gambar di atas]
  5. Tunggu 30 saat.
  6. Bandingkan warna pada kertas tadi dengan ukuran penanda di sebelah kanannya.
Anda mungkin dapati warna hasil ujian itu gelap semasa ujian pertama kali. Apabila anda telah menggunakan Lexee Pad dan Pantiliner, anda terus buat ujian setiap kali anda buka pek yang baru. Lama kelamaan, warna kertas itu semakin cerah. Itu petanda kesihatan vagina anda adalah baik.


DAPATKAN SEKARANG !

Tambah RM 10 untuk pos.

Bayaran ke akaun Robbaniah Husin :
Maybank 164472241702
CIMB 14360070804528

SMS Nama / Alamat ke 017-397 1570. Penghantaran akan dibuat 1-3 hari bekerja. 


INI LAH DEODORAN TERBAIK DI DUNIA


MAGICRYST - BANTU ANDA BEBAS TANPA BAU BADAN

Boleh saya katakan,seperti tidak lengkap hari anda tanpa Magicryst. Selepas mandi di waktu pagi yang indah, semburkan Magicryst di ketiak.  Ia akan memberi kesegaran bebas bau badan sepanjang hari. Ya ! Anda akan benar-benar percaya jika anda telah mencubanya.



Anda mempunyai masalah bau badan jika baju yang dipakai seharian berbau tengik dan masam di bahagian ketiak baju. Awas jika begini, orang lain mungkin malu untuk menegur anda. Eloklah anda cepat-cepat atasinya dengan Magicryst.

Pelanggan kami berpuas hati dengan Magicryst yang comel dan mudah dibawa ini. Ianya bebas alkohol, tidak kesat dan mudah kering. 



Ini antara feed-back dari pelanggan kami : 

" Saya dah guna Magicryst, memang berkesan dan puas hati "


" Sejak guna Magicryst, saya tak guna deodoran lain lagi. Magicryst tak buat ketiak saya hitam dan tak menyebabkan baju putih saya jadi kuning. Bau badan memang tak ada walaupun berpeluh. Seronoknya saya, Terima Kasih Magicryst !"

 
" Terima kasih, saya pengguna setia Magicryst. Barang yang dipos sampai dengan selamat "


" Dulu pakai Deodoran R****A,waktu pagi memang wangi..tapi bila dah petang...bau badan dah bercampur dengan deodoran tu...langsung jadi tak best. Bila pakai Magicryst, saya rasa seronok bila badan tak berbau walaupun waktu petang balik dari kerja "

 
Menurut Shila, “ Magicryst benar-benar membantu saya tampil lebih yakin melakukan aktiviti luar. Tiada lagi bau badan, Magicryst sangat berkesan !”


Kongsilah keajaiban Magicryst dengan ibu, ayah, anak lelaki, anak perempuan, adik, abang, kakak, kawan-kawan dan buah hati anda. Hadiah yang kecil memberi makna yang besar.

Harga :
RM 8 sebotol
Beli 5 botol + Penghantaran = RM 50

11 March 2013

SYAMPU BSY NONI BLACKHAIRMAGIC : Uban jadi Hitam. Murah !



HITAMKAN RAMBUT DALAM 10 MINIT !



TERNYATA SUNGGUH BERKESAN :-

Percayalah, ramai pengguna mengakui bahawa Syampu BSY Noni Black Hair Magic mampu memberi anda penyelesaian kepada semua masalah di atas dalam masa 10 minit sahaja !


KENAPA SYAMPU INI PILIHAN TERBAIK ?
  • Menghitamkan rambut dalam 10 minit !
  • Mengatasi kelemumur degil,
  • Mengatasi keguguran rambut
  • Menghilangkan gatal kulit kepala,
  • Memberi suplemen kepada akar rambut ,dan
  • Menumbuhkan rambut baru.

CIRI-CIRI ISTIMEWA : 
  • Mudah dan Jimat Masa
  • Tanpa Bahan Kimia
  • Original 
  • Tidak merosakkan rambut
  • Tidak akan pudar warna
  • 6 x lebih berkesan dari syampu lain
  • 10 minit rambut terus hitam bersinar
  • Selamat dan halal


ISI KANDUNGAN :-

Ia mengandungi 100% herba berkhasiat seperti Buah Noni ( Mengkudu), Ginseng asli, Ganoderma Lucidum,  esen buah-buahan, amino acid, ZPT dan collagen.

NONI BSY BLACK HAIR MAGIC ini sangat baik untuk anda yang mengalami masalah uban. Penggunaan berterusan 4 kali sebulan mengekalkan rambut hitam dan sihat.


Sijil Halal Ifanca
Sijil Pengesahan Makmal



NOTA : Jika anda allergik pada herba, boleh sapukan sedikit syampu ke atas leher dan biar 5-10 minit untuk sebarang tindak balas. Boleh teruskan pakai jika tiada sebarang masalah.


: Our Satisfied Customer :

Sejak mengetahui tentang Syampu Ajaib ini, Rambut saya sentiasa kekal hitam dan menambah keyakinan saya.

Rambut saya kelihatan lebih sihat dan ada 'volume'. Saya syampu seminggu sekali untuk dapatkan rambut lebat. Terima kasih Syampu BSY Noni !


ENZIM NONI 

1. Secara umumnya, buah mengkudu boleh membantu dalam penyakit di bawah :-

1. Diabetis 2. Darah Tinggi 3. Gout 4. Sakit Jantung 5. Asthma 6. Sinus/Resdung 7. Insomnia 8. Kaki Gajah 9. Penyakit Kulit 10. Kanser Payudara 11. Strok 12. Sakit Pinggang 13. Sakit dan Sengal Otot 14. Kesukaran Hamil 15. Migrain 16. Masalah Syahwat 17. Arthritis 18. Buasir 19. Rheumatism 20. Buasir 21. Gangguan Fikiran 22. Masalah seksual 23. Kegemukan 24. Alergi 25. Kanser Hati ( Liver ) 26. Melebatkan rambut


2. Pakailah Syampu BSY setiap 4-5 hari sekali, dan spray Enzim Noni ke rambut 2 kali sehari. Anak-anak rambut baru akan tumbuh dengan akar yang kuat.







DAPATKAN SEGERA !

BELIAN INDIVIDU :

HARGA SYAMPU BSY
1 KOTAK ( 20 peket) : RM 190
10 peket   - RM110

HARGA ENZIM NONI
1 botol (10ml ) - RM 50 



BELIAN PAKEJ :

1) Rambut Hitam + Lebat - Syampu BSY ( 1 kotak ) RM190 + Enzim Noni 1 botol ( RM 40 ) + Pos --> RM 240

2) Rawatan Diabetis - Enzim Noni ( 5 botol ) --> RM 190


Peniaga, salon dan kedai kecantikan dialu-alukan untuk memasarkan produk ini. Hubungi kami untuk menjadi pengedar/order. 03-40244859 - Seri.

11 February 2013

SUSU BIOMIL XCEL KELUARAN BUMIPUTERA, HALAL DAN BERKHASIAT

SUSU FORMULA : HALAL UNTUK KANAK-KANAK 1 TAHUN KE ATAS




Biomil Xcel adalah susu formula istimewa dirumus khas mengandungi Garamtisu Biokimia yang disediakan mengikut kaedai teknologi Elektromagnetic Molecular Signaling ( EMS ).
                                                                                                                                             
Susu Biomil Xcel telah dipertingkatkan formulanya untuk membantu perkembangan kanak-kanak kerana waktu ini sinapsis sel-sel otak adalah sangat pantas. Rangsangan dan nutrisi secukupnya menerusi DHA boleh membantu memaksimakan perkembangan kognitif. Penyerapan Zink dan Kalsium juga sangat penting bagi membantu perkembangan fizikial di samping menguatkan daya imuniti.

Garam Tisu Biokimia membantu pengahadaman dan pencernaan, membina darah, tulang, gigi, otot dan sendi, pertumbuhan rambut dan kulit yang sihat serta membantu perkembangan minda.

Rasulullah pernah bersabda :

“Minumlah susu, kerana ia menghapuskan rasa panas di dalam hati sepertimana jejari menyapu peluh di dahi. Susu boleh menguatkan belakang, meningkatkan minda, mencerdaskan akal, mengelokkan penglihatan dan menjauhkan kelupaan”


Susu Biomil Xcel Pilihan Bijak :
  1. Membantu penghadaman dan pencernaan
  2. Membina darah, tulang dan gigi
  3. Menguatkan otot dan sendi
  4. Pertumbuhan kulit dan rambut yang sihat
  5. Membantu perkembangan minda
  6. Mencantikkan akhlak dan budi pekerti si manja


Cara Penyediaan :

Masukkan 4 sudu yang disediakan (30gram) ke dalam bekas. Campurkan 200 ml air suam. Kacau hingga sebati.


Harga 1 tin / 900gm : RM 55.80

Hubungi Real Shoppe 03-4024 4859 / 012 9066432 untuk pesanan & penghantaran Susu Biomil.

09 February 2013

Coklat Minda kegemaran kanak-kanak



Coklat Minda - Khasiat Penyubur Minda.
( 60biji untuk 1 bulan )


Cadangan Penggunaan :

Umur bawah 7 tahun - Makan 1-2 biji sehari sebelum pagi.

Umur 7 tahun ke atas / dewasa - Makan 2-4 biji sehari sebelum sarapan pagi.


Harga : RM 49.00
Dapatkan harga murah  : RM 45.00

Order : RealShoppe 03-40244859 , SMS / Whatsapp 013-6010704




Smart Coco A+ Drink tingkat daya ingatan




Smart Coco A+ Drink ialah minuman nutrisi sesuai untuk meningkatkan daya ingatan dan konsentrasi minda serta peredaran darah. Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.

With Honey, Dates & Raisin, Ginkgo Biloba, Coco.

Cara Hidangan :
1) Tuangkan satu peket Smart Coco A+ ke dalam air panas ( 80C). Kacau dan hidangkan.

2) Boleh dimakan begitu sahaja.



Harga : RM 21.00
Dapatkan Harga Murah : RM 19.00


Order : Hubungi RealShoppe 03-40244859 @  SMS / Whatsapp 013-6010704



04 October 2012

BAGAIMANA CARA MENARIK TUAH DAN MENINGKATKAN AURA DIRI ?

S7 MAGICAL OIL & MAGICAL SOAP MEMBUKTIKANNYA DALAM MASA 2 MINIT !





Mudah saja ! Amalkan 2 produk ini setiap hari.

1. Gunakan Magical Soap ketika mandi
2. Titis 1-3 S7 Magical Oil selepas mandi untuk jana aura sepanjang hari.


Sila tambah RM 10 untuk Kos Penghantaran.



ORDER FORM

Nama :
Email :
Alamat Penghantaran ( berserta Poskod )
Telephone :
Pilihan Produk / Kuantiti ( eg : 1. Syampu BSY / 10 peket 2. Magicryst Deodoran / 5btl 3. 4. )
Cara Pembayaran Maybank Robbaniah Husin - 164472241702
CIMB Robbaniah Husin - 1436 0070 804 528
Nama Bank :
Butir Bayaran ( Tarikh / Masa / Jumlah RM )
Copy paste transaksi internet bank anda disini.
Pesanan anda (jika ada)
Saya mahu penghantaran di buat melalui : Pos/Poslaju (1-3hari )
ABX Courier ( 1-3 hari )
Despatch ( KL Sahaja )

Form provided by Freedback.